Aanmelding kandidaten ‘WKO Duurzaamheid Award 2017’ geopend

Sinds 2015 reiken we jaarlijks de WKO Duurzaamheid Award uit aan een inspirerende WKO-eindgebruiker. Dit jaar vindt de uitreiking plaats tijdens het Nationaal Symposium van Gebruikersplatform Bodemenergie bij ASR in Utrecht, op donderdag 23 november. We roepen alle marktpartijen op een WKO-eindgebruiker kandidaat te stellen voor de WKO Duurzaamheid Award 2017. 

De award gaat naar een eindgebruiker van een WKO-systeem die uitzonderlijke inspanningen levert of heeft geleverd om een klimaatinstallatie met WKO te optimaliseren. Een eindgebruiker die als voorbeeld dient voor anderen en die zijn of haar werk met liefde doet. Herkent u zichzelf of iemand anders in deze omschrijving, stelt u die uitstekende WKO-eindbeheerder dan nu kandidaat!

Reductie van 12% in energiegebruik
Vorig jaar ging de WKO Duurzaamheid Award naar Björn Kouwenhoven. Hij is exploitatiemanager energie bij NS Stations en in die functie beheerder van meerdere WKO-installaties. De jury koos Kouwenhoven, omdat de WKO-systemen van NS Stations onder zijn begeleiding voor een reductie van ruim 12% zorgden in het energiegebruik van de NS-gebouwen.

Kandidaat aanmelden
Stuur de naam van de eindgebruiker, het telefoonnummer en de locatie van de WKO-installatie naar info@gebruikersplatform.nl. Ook ontvangen wij graag een korte toelichting op de redenen waarom u die eindgebruiker wilt kandideren. Wat doet diegene zoal om kennis rondom WKO-installaties uit te dragen, te vergroten en te delen? Wij kijken uit naar uw suggesties en zien de kandidaten voor de WKO Duurzaamheid Award 2017 graag tegemoet!

 

foto: Björn Kouwenhoven van NS Stations ontvangt de WKO Duurzaamheid Award 2016 van Dick Westgeest, voorzitter Gebruikersplatform Bodemenergie.