Gebruikersplatform Bodemenergie exposant bij Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Gebruikersplatform Bodemenergie kijkt uit naar deelname aan Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, van 24 tot en met 26 januari in de Jaarbeurs Utrecht. Het Gebruikersplatform heeft op de beurs een stand, maar verzorgt ook een kort maar krachtig symposium met het thema ‘Energie’. Ons belangrijkste doel tijdens de beurs is kennisoverdracht. Eindgebruikers met een WKO-systeem, maar ook toekomstige eigenaren of mensen die daarin willen investeren, lichten we er op deskundige wijze voor.

Stand bemand door ervaringsdeskundigen
Tijdens de beurs zijn we alle dagen te vinden in stand L104. In de stand kunnen bezoekers in gesprek gaan met onze voorzitter, Dick Westgeest, geassisteerd door Wouter Wienk (RVO), Rinske de Jong (RVO). Maar ook eindgebruikers Hans Fassbender (de Muzerij), Jack Suijkerbuijk (Jeroen Bosch Ziekenhuis) en Adri Meijdam (asr) zijn beurtelings in de stand aanwezig. Deze ervaringsdeskundigen kunnen belangstellenden informeren over de activiteiten van het Gebruikersplatform, en daarnaast hebben zij zeer veel kennis van bodemenergie en WKO-systemen.

Mini-symposium ‘Energie’
Op donderdag 25 januari organiseren wij een symposium op de beursvloer zelf, in zaal 1. Onder het thema ‘Energie’ verzorgen drie experts een presentatie die samen een kort maar krachtig symposium vormen. Het symposium van Gebruikersplatform Bodemenergie in zaal 1 ziet er als volgt uit:

12.30-12.50: Ivo Everts – Hulp van de WKO-Scan
13.00-13.20: Paul Gerats – Van Energielabel G naar label A
13.30-13.50: Frédérique Houben – Inspiratie en bezieling: winnaar WKO duurzaamheid award 2017 

Brede vakbeurs voor managers
Facilitair professionals kunnen tijdens de vakbeurs kennismaken met meer dan 350 exposanten. Daarnaast kunnen zij zich onderdompelen in kennis en inspiratie bij het zeer uitgebreide Symposiaprogramma. Dat bevat ruim 190 lezingen, met boeiende en uiteenlopende thema’s. Verder biedt de vakbeurs een podium voor meer dan 50 innovatieve producten en diensten die bijdragen aan de ontwikkeling van de sector. Jaarlijks bezoeken meer dan 15.000 facilitaire professionals de vakbeurs. Voor facilitair professionals is dit dé beurs om te bezoeken in 2018.

Gratis toegangsbadge beursbezoek
We nodigen u van harte uit in stand L104 en bij het symposium op donderdag 25 januari. De beurs is elke dag te bezoeken van 10.00 uur tot 17.00 uur. Een toegangsbadge is gratis te verkrijgen door het registratieformulier van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in te vullen. Registreren kan via de site van de vakbeurs.