Mini-symposium ‘Energie’ bij Vakbeurs Facilitair

Op donderdag 25 januari organiseert het Gebruikersplatform Bodemenergie een symposium op de beursvloer van Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer. Onder het thema ‘Energie’ geven 3 deskundigen uit ons netwerk elk een presentatie, die samen een kort maar krachtig symposium vormen:

 

– 12.30 – 12.50 uur: Ivo Everts (Ates Control) – Hulp van de WKO-Scan (zaal 1)
– 13.00 – 13.20 uur: Paul Gerats (Sweegers & de Bruijn Ingenieurs) – Van Energielabel G naar A (zaal 1)
– 13.30 – 13.50 uur: Frédérique Houben (taakgroephoofd en programmamanager Energie Universiteit Utrecht en winnaar WKO Duurzaamheid Award 2017 ) – Inspiratie en bezieling: de winnaar van de WKO duurzaamheid award 2017 (zaal 1)

Introductie sprekers
Ivo Everts
 van Ates Control sprak eerder voor het Gebruikersplatform Bodemenergie, tijdens de workshop WKO voor gemeentelijk vastgoed.  Hij vertelde over het WKO-systeem van de gemeente Alphen aan den Rijn, dat veel baat heeft gehad bij de WKO-scan die het Gebruikersplatform Bodemenergie aanbiedt.
Paul Gerats, senior adviseur en partner bij adviesbureau Sweegers en De Bruin, vertelde afgelopen jaar bij de Masterclass WKO-installaties hoe een beter Energielabel en een lage Energie-index is te bereiken. Hij stelde dat je daarvoor, zeker bij oudere gebouwen, alles uit de kast halen, inclusief een WKO.
Frédérique Houben, taakgroephoofd en programmamanager Energie bij de universiteit Utrecht, sprak tijdens de kennisuitwisseling over WKO’s op campussen en bedrijfsterreinen. Daarnaast won zij in 2017 de WKO Duurzaamheid Award. 

Gratis toegangsbadge
U bent van harte welkom bij het symposium! U bent uiteraard ook welkom bij onze stand, L104, waar ervaringsdeskundigen u kunnen informeren. De beurs is elke dag te bezoeken van 10.00 uur tot 17.00 uur. Een toegangsbadge is gratis te verkrijgen door het registratieformulier van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in te vullen. Registreren kan via de site van de vakbeurs.