Aanmelding kandidaten WKO Duurzaamheid Award 2018

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie: tijdens het Nationaal Symposium Bodemenergie reiken we de prestigieuze WKO Duurzaamheid Award uit. Deze gaat elk jaar naar een inspirerende eindgebruiker die uitzonderlijke inspanningen levert of heeft geleverd om een wko-systeem te optimaliseren.

Met deze award zet het Gebruikersplatform Bodemenergie ambassadeurs van bodemenergie graag in het zonnetje. We horen heel graag of u iemand weet die daarvoor in aanmerking komt. Kent u een eindgebruiker die absoluut de WKO Duurzaamheid Award 2018 moet winnen, stuur dan zijn of haar naam, telefoonnummer en de locatie van de wko-installatie naar info@gebruikersplatformbodemenergie.nl. Graag met korte toelichting waarom die wko-eindgebruiker zo uitzonderlijk is en wat hij/zij doet om kennis rondom bodemenergie uit te dragen. We zien uw suggesties graag zo spoedig mogelijk tegemoet!

Award-winnaar 2017
Vorig jaar ging de award naar Fréderique Houben, taakgroephoofd en programmamanager Energie bij de Universiteit Utrecht. Mede dankzij haar inzet wordt het bodemenergiesysteem bij de universiteit straks een van de grote systemen in Nederland. Individuele wko-systemen zijn hydraulisch en energetisch gekoppeld, waardoor de capaciteit van het energiesysteem sterk is vergroot. Jacqueline Cramer, hoogleraar Duurzaam innoveren aan de Universiteit Utrecht en ambassadeur circulaire economie, reikte de award vorig jaar uit. Ze greep die gelegenheid aan om nog een te benadrukken hoe belangrijk het is dat we de gezamenlijke ecologische voetafdruk omlaag brengen. Lees het nieuwsbericht over de uitreiking van de WKO Duurzaamheid Award 2017 hier terug.

Foto: Fréderique Houben ontvangt de award uit handen van Jacqueline Cramer