19 november 2020: Nationaal Symposium Gebruikersplatform Bodemenergie

Noteert u alvast in uw agenda:

Op donderdag 19 november 2020 vindt het Nationaal Symposium Gebruikersplatform Bodemenergie plaats bij a.s.r. te Utrecht. Graag informeren en inspireren wij u tijdens dit jaarlijkse symposium over de actuele ontwikkelingen in uw vakgebied. Achter de schermen zijn we bezig met een interessant programma voor u met toonaangevende sprekers en deskundigen, die graag hun kennis en ervaring met u delen.

Volgens traditie wordt tijdens het Nationaal Symposium de WKO Duurzaamheid Award 2020 uitreikt. De prijs gaat naar de eindgebruiker WKO die een belangrijke rol heeft gespeeld om zijn kennis en ervaring van de verbeteringen en optimalisaties aan zijn WKO-installatie te delen met andere eindgebruikers en dat met liefde en passie doet.

Uiteraard sluiten we deze middag af met een netwerkborrel, zodat u de mogelijkheid heeft om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met andere eindgebruikers. Indien u wenst dan kunt u tevens het WKO-systeem van het a.s.r.-gebouw bekijken.

Meer informatie volgt. Mocht u op dit moment vragen hebben, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met Dick Westgeest van het Gebruikersplatform Bodemenergie op telefoonnummer 06-47067057.

Lees hier een kort verslag van het Symposium van 2019.