Gebruikersplatform benoemt Mimpen en Kouwenhoven tot ‘Ambassadeur van Bodemenergie’

Tijdens het Nationaal Symposium Gebruikersplatform Bodemenergie op 22 november hebben Jan Mimpen van het Rijksvastgoedbedrijf en Björn Kouwenhoven van NS-stations de titel ‘Ambassadeur van Bodemenergie’ gekregen. Mimpen en Kouwenhoven zijn de eersten met deze officiële titel. Het Gebruikersplatform heeft de titel in het leven geroepen om zijn vijfjarig bestaan luister bij te zetten en bedankt het tweetal op die manier voor hun speciale inzet.

Het Gebruikersplatform Bodemenergie doet veelvuldig een beroep op mensen, die met hun specifieke kennis en kunde helpen om eindgebruikers te informeren, bij te spijkeren, of de bijeenkomsten van deskundige input te voorzien. Omdat een paar mensen zeer intensief helpen, kun je hen met recht ambassadeur van bodemenergie noemen. Vanwege de speciale lustrum-viering heeft het Gebruikersplatform die titel nu officieel gemaakt.

Naar hoog prestatieniveau
Jan Mimpen vertegenwoordigt het Gebruikersplatform in verschillende organisaties. Hij propageert bodemenergie op allerlei bijeenkomsten en gelegenheden. Ook is hij binnen zijn organisatie, het Rijksvastgoedbedrijf, continu bezig om de verschillende wko-systemen naar een hoog prestatieniveau te brengen. Tenslotte heeft Mimpen diverse jaren in het bestuur van BodemenergieNL gezeten. Mimpen ademt en leeft bodemenergie.

Drijvende kracht
Datzelfde kun je zeggen van Björn Kouwenhoven. Namens het Gebruikersplatform heeft hij onze belangen, en dat van bodemenergie, uitgedragen op verschillende podia, ook internationaal. Daarnaast is hij de drijvende kracht achter de toepassing van bodemenergie in bijna alle grote NS-stations in Nederland. Dat laat hij ook zoveel mogelijk aan de buitenwereld zien tijdens diverse events.

Nogmaals onze hartelijke felicitaties voor Jan Mimpen en Björn Kouwenhoven met de titel Ambassadeur van Bodemenergie!