Gebruikersplatform Bodemenergie lanceert WKO Duurzaamheid Award

Op de landelijke Dag van de Duurzaamheid, op 9 oktober, organiseren overheden, particulieren, bedrijven en maatschappelijke organisaties door het hele land duurzame activiteiten. Samen hebben die als doel van Nederland een steeds duurzamere samenleving te maken.

Uitzonderlijke inspanning kennis te delen
Vanzelfsprekend doet Gebruikersplatform Bodemenergie graag een duit in het zakje om dit te bereiken. Op de Dag van de Duurzaamheid reikt het platform vanaf nu jaarlijks de ‘WKO Duurzaamheid Award’ uit aan een WKO-eindgebruiker. Deze prijs gaat naar een eindgebruiker die uitzonderlijke inspanningen heeft geleverd om zijn ervaring en kennis wat betreft het verbeteren en optimaliseren van een WKO-installatie te delen met andere eindgebruikers. Een eindgebruiker die dat bovendien met liefde en passie doet.

Award 2015 naar Chris Overes
De allereerste WKO Duurzaamheid Award overhandigden wij dit jaar met genoegen aan Chris Overes. Overes is afdelingshoofd huisvesting bij een groot vastgoedcomplex van het ministerie van Binnenlandse Zaken. In die functie is hij verantwoordelijk voor een omvangrijke WKO-installatie. Hij voldoet ruim aan de eerder genoemde kwalificatie, waardoor Gebruikersplatform Bodemenergie hem deze prijs graag overhandigde.
De uitreiking vond plaats op 8 oktober op Vakbeurs Energie. Chris Overes gaf daar de presentatie ‘WKO werkt goed als u er werk van maakt’, samen met Dick Westgeest. Laatstgenoemde gaf Overes na afloop de WKO Duurzaamheid Award 2015 met daarbij een feestelijke taart.

Bent u benieuwd naar de WKO-installatie die Chris Overes beheert, leest u dan hier de projectbeschrijving.

Chris Overes wint WKO Duurzaamheid Award

Chris Overes wint de eerste WKO Duurzaamheid Award