GP Bodemenergie spreekt over wko-scan bij Gemeentelijk Vastgoed Dag 2018

Het Gebruikersplatform Bodemenergie komt spreken tijdens de Gemeentelijk Vastgoed Dag 2018 op 10 oktober. Voorzitter Dick Westgeest geeft daar een presentatie over de wko-scan die het Gebruikersplatform Bodemenergie ontwikkelde. De scan geeft beheerders en eindgebruikers snel, objectief en gedegen inzicht in de prestatie van hun klimaatsysteem met bodemenergie.

De Gemeentelijk Vastgoed Dag 2018 heeft als thema het klimaatakkoord; dat legt de lat hoog voor gemeenten, die het goede voorbeeld moeten geven. Alle presentaties bieden kennis en inspiratie op dat thema. De Gemeentelijk Vastgoed Dag 2018 vindt plaats op woensdag 10 oktober bij de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen.

Plenaire presentaties
Op het plenaire programma staan 7 interessante sprekers. Die vertellen onder meer over de ‘vastgoedroutekaart: wat moeten gemeenten vóór 1 mei 2019 hebben? Verder een presentatie over het feit dat we batterijen nodig hebben om de doelstellingen uit het klimaatakkoord te halen, en een presentatie over de vraag hoe gemeenten de investeringen, die energiebesparing en –opwekking opleveren, kunnen bekostigen.

Twee break-out sessies
Behalve de presentaties, zijn er 2 break-out sessies met keuze uit 4 presentaties. Dick Westgeest van het Gebruikersplatform geeft de presentatie ‘WKO scan – snel, objectief en gedegen’ tijdens break-out sessie 1, om 13.00 uur. Tijdens break-out sessie 2 kunnen deelnemers o.a. kiezen voor de presentatie ‘Benchmark Gemeentelijk Vastgoed; het startersprogramma’ door Sander de Clerck van Republiq.

Programma en aanmelden
Download hier het hele programma van de Gemeentelijk Vastgoed Dag 2018. Een toegangskaartje kost € 295,- excl. btw voor gemeenten en € 395,- excl. btw voor overige organisaties. Inbegrepen zijn koffie/thee, lunch en de netwerkborrel.