Nationaal Symposium Gebruikersplatform Bodemenergie: innovaties en noviteiten

Op donderdag 28 november vindt het Nationaal Symposium Gebruikersplatform Bodemenergie plaats bij a.s.r. in Utrecht. Dit jaarlijkse symposium informeert en inspireert u over actuele ontwikkelingen in uw vakgebied. Wij hebben een interessant programma voor u met toonaangevende sprekers en deskundigen, die graag hun kennis en ervaring met u delen.

Het thema van het Nationaal Symposium dit jaar is Innovaties en noviteiten: Benut het potentieel van WKO-installaties. Lot van Hooijdonk, wethouder van Utrecht, reikt dit jaar de WKO Duurzaamheid Award 2019 uit. De prijs gaat naar een WKO-eindgebruiker die een belangrijke rol heeft gespeeld om zijn/haar kennis en ervaring van de optimalisatie aan het WKO-installatie te delen met andere eindgebruikers. Het is een eindgebruiker die zijn werk met liefde en passie uitvoert. Vorig jaar ging de WKO Duurzaamheid Award naar Thijs Meulen van TU/e.

Gratis deelname
Uiteraard sluiten we deze middag af met een netwerkborrel, zodat u de mogelijkheid heeft te netwerken en ervaringen uit te wisselen met andere eindgebruikers. U kunt ook meedoen aan de rondleiding langs het WKO-systeem van het a.s.r.-gebouw.
Deelname is gratis; aanmelden is verplicht. U kunt zich aanmelden via deze link.

Parallelsessies uitkiezen
Op het aanmeldformulier kunt u ook vier parallelsessies aangeven, die u graag wilt volgen. Het programma bestaat dit jaar namelijk voor het eerst uit een plenair deel, waar o.a. de WKO Duurzaamheid Award 2019 wordt uitgereikt, en vervolgens uit vier parallelsessies naar keuze van elk een half uur. Het hele programma, inclusief de sprekers van de parallelsessies, is hier te vinden.

Voor meer informatie kunt u ook kijken in ons Programmaboekje Nationaal Symposium 2019.

Datum: donderdag 28 november 2019
Tijdstip: 13.00 tot 18.00 uur
Locatie: a.s.r., Archimedeslaan 10, Utrecht

We verheugen ons op uw komst en zien uw aanmelding graag tegemoet!