Twee lezingen van Gebruikersplatform bij Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Ook dit jaar zorgt het Gebruikersplatform Bodemenergie voor kennisoverdracht bij Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer om de bezoekers meer te vertellen over bodemenergie. Op donderdag 24 januari geven deskundigen Paul Gerats en Ivo Everts er namens het Gebruikersplatform een lezing.

In zaal 3 geeft Paul Gerats van 12.30 tot 12.50 op donderdag de lezing ‘Hoe kan bodemenergie bijdragen aan een betere energieprestatienorm?’. Paul Gerats is senior adviseur en partner bij adviesbureau Sweegers en De Bruin. Hij heeft de laatste jaren regelmatig presentaties gegeven voor het Gebruikersplatform Bodemenergie.

Van 13.00 tot 13.20 uur geeft Ivo Everts in dezelfde zaal, zaal 3, de lezing ‘Hoe krijg ik inzicht in de efficiency van bodemenergiesysteem?’. Ook Ivo Everts van Ates Control sprak al vaker voor het Gebruikersplatform. Zo vertelde hij hoeveel baat de gemeente Alphen aan den Rijn heeft gehad bij de WKO-scan van het Gebruikersplatform Bodemenergie.

Via voorregistratie is het mogelijk om de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2019 gratis te bezoeken. Vul op de site van de vakbeurs het registratieformulier in en ontvang uw gratis toegangsbadge. De badge geeft drie dagen lang toegang tot de beursvloer, het uitgebreide lezingenprogramma, noviteitenplein en het side events programma.