Uitgebreid verslag over kennisuitwisseling over WKO’s op campussen en bedrijfsterreinen

Op 10 mei kwamen ruim 40 geïnteresseerden naar de workshop voor kennisuitwisseling over de toepassing van bodemenergie op campussen en bedrijfsterreinen. Het Gebruikersplatform Bodemenergie had deze bijeenkomst georganiseerd en was daarvoor te gast bij het Radboudumc in Nijmegen.

Het academisch ziekenhuis blijkt een ervaringsdeskundige, en was daarmee een van de voorbeelden waarover de bezoekers deze middag meer te weten kwamen.

Om te zorgen dat de aanwezige mensen zoveel mogelijk konden opsteken van uiteenlopende praktijkervaringen, had het Gebruikersplatform Bodemenergie een zo interactief mogelijke aanpak gekozen. Het betekende dat dagvoorzitter Henk van Zoelen tijdens het plenaire gedeelte vier ‘WKO-beheerders’ beurtelings naar voren riep om hen te interviewen over hun specifiek project. Achtereenvolgend kwamen Diederik Hilckman van de Radboud Universiteit Nijmegen, Frederique Houben van de Universiteit van Utrecht, Thijs Meulen van de TU Eindhoven en Björn Kouwenhoven van NS Stations over hun WKO-projecten aan het woord.

Lees, als u lid bent van Gebruikersplatform Bodemenergie, in het uitgebreide verslag wat de specialisten zoal deelden met de deelnemers: Deze pagina is alleen voor leden beschikbaar.
Klik hier om te registreren
.