Themabijeenkomst BodemenergieNL: Aardgas eruit, Bodemenergie erin!

Op donderdag 6 december organiseert BodemenergieNL zijn halfjaarlijkse themabijeenkomst in het Van der Valk hotel Utrecht. De bijeenkomst heeft het thema ‘Aardgas eruit, Bodemenergie erin! – De bijdrage van Bodemenergie aan (aard) gasloos Nederland in 2050.’ Het belooft een interessante middag te worden over gemeentelijke energieplannen, en met onder meer inspirerende praktijkvoorbeelden van bodemenergietoepassingen.

Eén onderdeel van de middag heeft het onderwerp ‘Plannen van gemeenten naar (aard) gasloos 2050.’ Sprekers namens onder meer Gemeente Roosendaal en de gemeenten van de provincie Utrecht delen de gemeentelijke warmteplannen. Na een discussie over stellingen en de pauze, volgen er praktijkvoorbeelden van geslaagde bodemenergieprojecten. Zo wordt de duurzaamste Volvo garage van Nederland verwarmd en gekoeld door o.a. wko-technieken. Ook aan bod komt de energiebesparing van het Apollo house in Amsterdam, sinds 2004 een rijksmonument.

Meer informatie en aanmelden
Voor leden van BodemenergieNL is de toegang kosteloos, niet-leden betalen € 195,- excl. btw. Werknemers van gemeenten en provincies krijgen 50% korting. De themabijeenkomst start om 13.30 uur (voorafgaand is er een ALV vanaf 9.30 uur). Kijk voor het programma en inschrijven op de pagina van de themabijeenkomst.