Dit zijn de genomineerden van de WKO Duurzaamheid Award 2018

Tijdens het Nationaal Symposium Gebruikersplatform Bodemenergie op 22 november vindt de uitreiking plaats van de WKO Duurzaamheid Award 2018. We loven de WKO Duurzaamheid Award voor de 4e keer uit. Marktpartijen hebben dit jaar 15 kandidaten voorgedragen. Daaruit heeft de jury de 5 beste eindgebruikers geselecteerd voor een nominatie. 

De genomineerden zetten zich allen met veel toewijding in voor hun wko-systeem en daarnaast delen zij hun kennis actief. Zo helpen zij het imago van warmte- en koudeopslag te verbeteren én ze zorgen er mede voor dat bodemenergie bijdraagt aan de doelstellingen in het Energieakkoord. De WKO Duurzaamheid Award 2018 wordt uitgereikt door Richard Tieskens, directeur van het Rijksvastgoedbedrijf.

De jury heeft de volgende mensen genomineerd:

  • Wim Verdonk, hoofd technische dienst bij NIOO-KNAW
  • Fred Ekhart & Nardie Kemp, gebouwbeheerder/technisch project specialist bij de Rabobank
  • Bart van Meurs & Leen van Leeuwen, productontwikkelaar/beheerder bij Koppert-Cress
  • Henk van der Steen, coördinator technische zaken bij Hogeschool Leiden
  • Thijs Meulen, energiecoördinator/beleidsmedewerker duurzaamheid bij de TU/e

De jury bestaat dit jaar uit Rinske de Jong (RVO), Wouter Wienk (RVO), Roger Ravelli (RVO) en Dick Westgeest (GPB).

Aanmelden symposium
Het Nationaal Symposium Gebruikersplatform Bodemenergie op 22 november wordt dit jaar georganiseerd door de NVDO en het Gebruikersplatform Bodemenergie samen. Het vindt plaats in het zeer duurzame hoofdkantoor van verzekeraar a.s.r. in Utrecht. Meld u direct aan als u het symposium en de uitreiking van de WKO Duurzaamheid Award 2018 wilt bijwonen. Het hele programma en de aanmeldknop voor het symposium vindt u hier.

 

Foto: Fréderique Houben van Universiteit Utrecht wint de WKO Duurzaamheid Award 2017